Ce spun partenerii noștrii

Echipa RSGE: promptitudine si calitate. Ne simtim in siguranta pentru ca avem ca suport o echipa la curent cu tot ce inseamna legislatia in domeniul protectiei muncii. Apreciem in mod deosebit calitatea instruirilor si mesajele de informare prin care ne anunta schimbarile in domeniu. Recomand cu toata increderea serviciile RSGE.

Irina Ceontea – Site Manager

Suntem incatati de proptitudinea cu care echipa RSGE raspunde solicitarilor noastre. Este o colaborare facila si eficienta care se pliaza pe nevoile noastre.

Nicoleta Nae – Director Financiar

Apreciez foarte mult colaborarea cu RSGE fiindca mereu ne-au ajutat cu serviciile de care am avut nevoie.

Catalin Paduraru – Manager Bike Geek

RSGE sunt profesionisti tineri, inteligenti, amabili si deschisi. Cand am solicitat un serviciu nou s-au autorizat pentru a oferi suportul necesar. Felicitari pentru dorinta de a reusi si multumim pentru aceasta colaborare! Echipa MERE

George Manea – Torgservice RM

Noi, la Paragon Identification Romania, suntem exigenti prin natura activitatii noastre, drept urmare nu am putut alege un furnizor de servicii SSM si SU mai prejos.  RSGE este o echipa profesionista, mereu aproape cand avem nevoie de serviciile lor. II recomand cu multa incredere!

Bogdan Tataru – Paragon identification

Cu echipa de la RSGE colaborăm încă de la început de când am deschis studioul de design interior în Câmpina, Prahova. Am ales să lucrăm cu ei chiar dacă nu sunt cu sediul in aceeași localitate pentru că avem încredere în serviciile lor și în profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

Camelia Radu – CR Design

Da , cu siguranta ca am recomanda serviciile RSGE, datorita calitatii serviciilor prestate. Prima impresie despre serviciile RSGE a fost foarte buna, de aceea am descis sa colaboram. Prompta si deschisa, am primit raspunsuri si solutii la toate solicitarile in timp util . Pe scurt: seriozitate, profesionalism, perseverenta si promptitudine.

Popescu Denisa – BAUMONTAJ RENO BUILDING SUPPLIERS SRL

Am ales sa fim parteneri cu aceasta companie datorita calitatii de ansamblu a serviciilor prestate si a solutiilor oferite a profesionalismului de care a dat dovada.

Cristian Rat – Rat Construct SRL

Recomand! Tot se realizeaza cu rapiditate si profesionalism!

Cristian Niculae – CC Construct