Cursuri de Prim-Ajutor

Experiența ne-a adus în punctul de a anticipa nevoile clienților noștri. Ne-am perfecționat continuu ca specialiști și am adaptat oferta conform cerințelor pieței. Mai jos vei găsi oferta RSGE pentru Cursuri de Prim Ajutor. Pentru întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Curs Inspector SSM

De ce este important un curs de prim ajutor?

Supranumit și Minutele de Aur, cursul de prim-ajutor este esențial pentru orice companie sau persoană fizică, indiferent de domeniul de activitate sau de mediul de lucru. Cursurile RSGE pot fi ținute în orice perioadă a anului, la cerere. Specialiștii noștri te pot ajuta în acest sens, fie la sediul nostru, fie sediul companiei pe care o reprezinți. La final, cursanții vor primi o diplomă de absolvire, dar – mai presus de acest fapt – vor ști cum să acționeze în situații limită, neplăcute, dar care din păcate pot apărea oricând.

Orice persoană care va finaliza acest curs va ști ce va avea de făcut în următoarele situații:

  • Pierderea stării de conștiență

  • Stop cardio-respirator

  • Hemoragii

  • Luxații, entorse

  • Arsuri (în caz de electrocutare sau insolație)
  • Înec

NOTĂ:

Până în prezent, specialiștii RSGE au ținut peste 500 de ore de curs de prim ajutor pentru companii din diverse domenii de activitate. Cursul conține două părți: una de prezentare (teoretică) și una practică (cu exemplificare pe manechine).

Cum poți beneficia de Cursul de Prim Ajutor de la RSGE

Cursul poate fi susținut de către specialiștii noștri, la cerere, în orice perioadă a anului. Nu e nevoie decât de o programare prealabilă (pe care o poți face fie cu ajutorul formularului de mai jos, fie dacă apelezi 0752.634.700) pentru a stabili detaliile colaborării.