aprilie 15, 2022

4 Informatii importante cand vine vorba de servicii resurse umane pret accesibil

Servicii resurse umane preț
Munca este, fara indoiala, cea mai importanta resursa a unei companii. Utilizarea eficienta a fortei de munca si posibilitatea evaluarii angajatilor, finalizarea optima a procesului de recrutare, elaborarea unui plan adecvat de pregatire a angajatilor – sunt doar cateva dintre atributele departamentului de HR. 

Managementul de servicii resurse umane pret avantajos este foarte important pentru a imbunatati profitabilitatea unei companii iar utilizarea sistemelor informationale pentru dezvoltarea proceselor informationale legate de resursele umane este o cerinta obligatorie. Responsabilitatile principale ale Departamentului de Resurse Umane sunt: ​​atragerea, recompensarea, predarea si angajarea angajatilor. Deciziile luate de departamentul de servicii Resurse Umane pret afecteaza fiecare departament al companiei.

1. Responsabilitatile Departamentului de Resurse Umane – Servicii resurse umane pret accesibil

  • Folosesc informatii despre CV, recomandari si interviuri pentru a atrage, selecta si angaja noi oameni; 
  • Comunica informatii despre noile pozitii ale angajatilor companiei si altor companii; 
  • Asigura faptul ca angajatii primesc educatie, formare si scolarizare pentru a-si indeplini obligatiile;
  • Utilizeaza un proces eficient pentru a analiza performanta angajatilor si pentru a determina bonusuri si majorari; 
  • Calculeaza salariile si beneficiile pentru fiecare angajat;
  • Comunica modificarile salariale;
  • Elaboreaza un plan de management pentru schimbarile companiei, astfel incat angajatii capabili sa poata participa ca sprijin comercial.

2. Importanta resurselor umane – Servicii resurse umane pret accesibil

Societatea moderna se prezinta ca o retea de organizatii care apar, cresc sau dispar. In acest caz, oamenii sunt resursa comuna a tuturor organizatiilor si, de asemenea sunt resursele cheie si garantia supravietuirii, dezvoltarii si succesului competitional al organizatiei. Aceasta realitate a dus la un numar tot mai mare de experti in domeniu care spun ca avantajul competitiv al unei organizatii consta din ce in ce mai mult in oamenii sai.

3. Ce este Revisal?

ReviSal este un nume prescurtat pentru „Registrul general al angajatilor”, care include toate contractele individuale de munca in derulare. Baza de date inregistreaza incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea contractelor de munca. Toti angajatorii sunt obligati sa finalizeze reviziile cu ajutorul unei aplicatii informatice distribuite gratuit de Inspectoratul Muncii sau prin intermediul unei aplicatii informatice proprii.

 Codul Muncii stabileste obligatia fiecarui angajator de a infiinta un registru general de evidenta a salariatilor. De la 1 ianuarie 2011, carnetul de munca a fost inlocuit integral cu Registrul general de evidenta a salariatilor – revizuit, sub rezerva Hotararii Guvernului nr.1. 161/2006. Metoda de pregatire si completare a REVISAL este specificata de numarul GD. 500/2011 privind Registrul general de evidenta a salariatilor, modificata prin numarul HG. 1.105/2011.

4. Servicii resurse umane pret avantajos cu RSGE

Suntem partenerul dvs. de HR. Va ascultam nevoile, va evaluam si va ajutam sa va reimaginati locul de munca pentru a va ajuta sa obtineti rezultatele pe care vi le doriti cu adevarat.

In calitate de experti foarte bine pregatiti, suntem echipati cu cunostinte strategice si apreciere profunda pentru obiectivele dumneavoastra de afaceri. Vei descoperi ca iti aducem intreaga experienta – oferindu-ti abilitatile, resursele si liderii de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie de ele. Lucram cu echipa ta actuala sau aducem lideri competenti pentru a ne asigura ca toata lumea prospera si atingem scopul de a face afacerea de succes. Facilitam dezvoltarea individuala, de echipa si organizationala prin managementul talentelor, leadership imbunatatit si aliniere culturala pentru a va atinge obiectivele.

Echipa RSGE este dedicata oferirii de solutii si strategii de HR care ridica continuu organizatiile alaturi de care lucram. Un alt mare avantaj in a colabora cu noi este faptul ca vei evita angajarea unor angajati interni. Nu veti mai fii nevoit sa platit toate taxele si impozitele necesare, iar lipsa personalului intern de HR reprezinta un avantaj cand vine vorba de numarul maxim de angajati ai fiecarei firme. Noi ne ocupam de fiecare aspect legat de domeniul de servicii resurse umane pret avantajos, de la documentele de salarizare pana la procesul de administrare de personal

Pentru detalii amanuntite despre servicii HR sau alte servicii precum RSVTI, SSM PSI, nu ezita sa ne contactezi!