septembrie 1, 2022

Marcajele de podea. Tipuri de marcaje.

Marcajele de podea sunt utilizate de mult timp, dar companiile le folosesc din ce în ce mai mult în moduri creative, care sunt mult mai bine gândite decât în ​​trecut. Utilizarea lor în depozite are o oportunitate excelentă de îmbunătățire a mesajelor vizuale.

Marcajele de podea trebuie alese în funcție de cerințe

Podeaua nu mai este doar pentru a merge pe jos! Marcajele de podea pot fi benefice pentru angajații de la fiecare nivel al unei firme atunci când sunt făcute corect. Cu toate acestea, este esențial modul în care ar trebui să fie utilizate într-o unitate.

Ele chiar pot înrăutăți lucrurile dacă sunt folosite cu neglijență și fără un plan solid de atac. De aceea, inspectorii RSGE recomandă managerilor de unități să ia în considerare diverse concepte pentru marcajele de podea ale depozitelor și să le aleagă pe cele care se potrivesc cel mai bine cerințelor lor.

Orice fel de marcaj care este aplicat pe podea este un marcaj de podea. Acestea sunt adesea folosite în depozite pentru a spori securitatea, eficacitatea, organizarea și alți factori. Aflarea despre diferitele opțiuni și utilizările acestora este primul pas în orice abordare eficientă a marcajului.

Tipuri de marcaje de podea

tipuri de marcaje

Există mai multe alternative disponibile pentru marcajele de podea. Fiecare alegere este adesea aplicată anumitor situații sau obiective. Orice plan ar trebui să înceapă cu cunoașterea tuturor posibilităților de utilizare într-un depozit.

Pentru a-și atinge obiectivele specifice, o instalație va utiliza adesea mai mult de un fel de marcaj. Cel mai bine este să fie utilizate anumite semne în anumite locuri. Cu un plan bine gândit, RSGE poate garanta că acestea vor produce rezultatele dorite.

Banda pentru marcajele de podea

Unul dintre cele mai utilizate produse de pe piață în acest moment este banda pentru marcajele de podea. Spre deosebire de banda convențională, acest tip este fabricat cu materiale incredibil de durabile, cum ar fi vinilul și un adeziv puternic pentru a o menține atașată de suprafață.

Poate fi folosită în regiunile cu trafic intens și chiar unde este trafic de mașini fără probleme. Este foarte rezistentă în timp, iar eficiența din punct de vedere al costurilor este un alt beneficiu pe care multe companii îl apreciază.

RSGE recomandă acest tip de marcare în orice depozit. Este simplu de instalat și, dacă este necesar, poate fi chiar dezinstalat cu ușurință. Aceste avantaje au făcut ca banda pentru marcajele de podea să fie o alegere foarte comună în depozitele din întreaga lume.

Tipuri de bandă pentru marcajele de podea

  • Bandă obișnuită. Această bandă este disponibilă într-o rolă mare și poate fi folosită pentru a marca o podea în linii drepte.

-Poate fi aplicată manual sau mai rapid cu un aplicator. Pentru culoare și alte linii lungi și drepte, aceasta este o alternativă minunată.

  • Forme pentru marcajele de podea. Există multe tipuri diferite de forme, cum ar fi puncte, urme și săgeți. De exemplu, un cerc imens poate fi folosit pentru a desemna locația unui coș de gunoi.

-În timpul unei evacuări în caz de urgență, săgețile și urmele pașilor ar putea indica drumul sau le pot spune oamenilor să meargă pe un anumit culoar.

  • Marcaje de podea în diferite culori. Culoarea unei benzi poate modifica semnificația acesteia. De exemplu, un culoar marcat cu bandă roșie poate însemna că lucrurile de acolo sunt combustibile.

-În funcție de cerințele unui depozit, diferite culori de bandă pentru marcajele de podea pot fi folosite într-o varietate de moduri.

Alte tipuri de benzi pentru marcajele de podea

  • Banda reflectorizantă trimite lumina înapoi la sursă. Aceasta este o alegere fantastică pentru utilizare în locații în care sunt prezente vehicule de interior echipate cu faruri. Poate fi folosită pentru a crește vizibilitatea afară pe timp de noapte.
  • Bandă emițătoare de lumină. Banda care strălucește în întuneric este o soluție minunată pentru locurile cu niveluri de iluminare fluctuante. Când afară este soare, această bandă colectează energia luminoasă, iar când se întunecă, emite o strălucire care poate fi văzută.

Aceasta este o alternativă excelentă de utilizat atunci când există întreruperi de curent sau alte situații potențial periculoase.

Strategii de afaceri folosind marcajele de podea

Numeroase tactici de afaceri sunt folosite în instalațiile de producție și depozitare. RSGE a experimentat multe dintre tehnicile folosite de companii, care între timp au evoluat sau au fost modificate pentru a fi utilizate în alte câteva facilități.

Încrederea pe comunicarea vizuală este un element pe care multe dintre aceste tactici îl împărtășesc. Marcajele de podea sunt printre cele mai eficiente medii de comunicare vizuală.

Există mai multe metode de dezvoltare a unei afaceri și aproape toate pot profita din utilizarea corectă a marcajelor de podea. Orice instituție care are în vedere utilizarea acestui tip de plan ar trebui să ia în considerare modul în care marcajele de podea ar putea contribui la atingerea acestor obiective.

Contactând specialiștii RSGE veți afla mai multe informații despre toate tehnicile de marcare folosite în diferite industrii!