ianuarie 9, 2022

3 tipuri de Cursuri pentru acordarea primului ajutor

Acordarea primului ajutor.
De multe ori, viata unei persoane poate sa depinda de momentul in care se realizeaza acordarea primului ajutor.

Indiferent daca te-ai aflat sau nu in situatia de a primi sau de a acorda primul ajutor in diferite situatii de urgenta, este esential sa cunosti importanta unui curs de pregatire in acest sens.

In oricare dintre situatiile de urgenta, primul ajutor reprezinta doar un ajutor temporar, care se acorda pana la sosirea echipajului medical specializat.

Cat de importanta este acordarea primului ajutor?

Primul ajutor are o importanta deosebita in cazul unei situatii de urgenta, de aceea orice persoana este incurajata sa urmeze un curs de prim ajutor. Un astfel de curs este important pentru orice persoana care lucreaza intr-o companie, indiferent care ar fi domeniul de activitate.

La finalul cursurilor de prim ajutor, clientii nostri vor beneficia de cunostinte vaste in ceea ce priveste primul ajutor, atestate printr-o diploma de absolvire. Fiecare cursant va stii ce are de facut in cazul unei situatii critice, de urgenta, care pot sa apara in orice moment.

Care este programul cursurilor pentru acordarea primului ajutor?

e-learning

Programul cursurilor RSGE poate varia de cele mai multe ori. Cursurile se desfasoara la cerere, indiferent de perioada anului. In acest sens, poti vizita sediul RSGE sau iti putem oferi ajutor exact la compania ta sau online prin platforma noastra de E-learning.

Ce cunostinte vei dobandi in ceea ce priveste acordarea primului ajutor?

Fiecare persoana care va urma cursul de prim ajutor marca RSGE, va dobandi cunostinte vaste si va sti cum trebuie sa actioneze in cazul urmatoarelor situatii:

 • Stop cardio-respirator;
 • Pierderea starii de constienta;
 • Hemoragii;
 • Luxatii;
 • Entorse;
 • Arsuri prin electrocutare sau insolatie.

5 motive pentru care sa alegi cursurile pentru acordarea primului ajutor

Exista o multime de motive pentru care sa urmezi un curs de prim ajutor, si anume:

 • In primul rand, poti opta pentru oricare din cele 3 variante de curs de prim ajutor: online prin platforma de e-learning, online cu unul din specialistii RSGE si offine, la sediul clintului, folosind papusa dummy (include exercitii practice);
 • Vei stii cu exactitate cum sa actionezi si care sunt pasii de urmat in cadrul unor situatii de urgenta, care necesita interventia imediata: manevra Heimlich, pozitia laterala de siguranta, masaj cardio-pulmonar;
 • Vei avea posibilitatea de a pune in practica informatiile teoretice din cadrul orelor de curs, prin intermediul manechinelor puse la dispozitie – dummy;
 • Pe de alta parte, vei stii sa utilizezi componentele din trusa sanitara de prim ajutor cat si importanta acordarii primului ajutor in timpul necesar – Minutele de Aur;
 • Vei fi pregatit in cazul in care vei trece printr-o situatie critica si vei stii cum sa gestionezi demersul acesteia.

Echipa RSGE iti va oferi toate informatiile necesare daca iti doresti sa incepi chiar acum cursurile noastre de prim ajutor. Iata care sunt principalele motive pentru care sa ne alegi pe noi:

 • Oferim pe langa servicii complete SSM si SU la preturi foarte accesibile;
 • Ori de cate ori ai nevoie, echipa noastra se deplaseaza rapid si oriunde, pentru a oferi suportul necesar oricui are nevoie;
 • In cadrul serviciilor oferite, beneficiezi de asistenta in caz de urgenta, astfel incat tu si compania pe care o detii sa fiti mereu in siguranta.

Pana in momentul actual, specialistii RSGE au sustinut peste 500 de ore de curs de prim ajutor, in cadrul unor companii cu diverse domenii de activitate.

Cursurile de prim ajutor contin o parte de prezentare teoretica si o parte practica, cu exemplificare pe manechine (cursul offilne).

Iata principalele calitati care ne reprezinta pe noi, ca si companie:

 • Promptitudine – Vei primi un raspuns imediat la cererea ofertei noastre;
 • Flexibilitate – Efectuam deplasari oriunde si ori de cate ori ai nevoie;
 • Incredere – Oferim seriozitate, astfel incat tu sa beneficiezi de serviciile noastre de calitate;
 • Experienta – Suntem o echipa de specialisti cu cunostinte vaste in diferite domenii de activitate.

Te indrumam sa iei chiar acum legatura cu specialistii nostri, pentru a putea efectua programarea pentru cursurile noastre de prim ajutor.

Programarea se face fie telefonic, fie prin completarea formularului prezent pe pagina noastra online.

Click aici si afla mai multe detalii!