martie 7, 2023

Stingătoarele portabile sunt eficiente împotriva incendiilor mici

Stingătoarele portabile pe care le vedeți în acele recipiente de sticlă de pe pereții încăperilor din unitățile comerciale sunt foarte eficiente împotriva incendiilor mici.

Este esențial să vă asigurați că există stingătoare de incendiu disponibile și pregătite în mai multe zone strategice din clădirea dumneavoastră comercială.

Stingătoarele portabile, alese în funcție de dimensiunea clădirii și de gradul de risc de incendiu

Având în vedere viteza cu care se răspândesc incendiile, stingătoarele portabile sunt destinate doar să stingă incendiile atunci când sunt mici.

Specialiștii RSGE vă oferă sfaturi pentru a vă oferi o idee despre câte stingătoare de incendiu aveți nevoie, în funcție de dimensiunea clădirii și de gradul de risc de incendiu.

Este esențial să ne amintim că toate clădirile trebuie să aibă stingătoare. Existența diferitelor tipuri și dimensiuni este necesară pentru a stinge eficient diferite tipuri de incendii.

Înainte de a cumpăra un extinctor pentru clădirea dumneavoastră, este important să înțelegeți numeroasele tipuri și dimensiuni de stingătoare de incendiu disponibile.

Poziționarea și locația alese pentru stingătoarele portabile sunt esențiale

Stingător de incendiu

Stingător de incendiu

Este esențial să rețineți că achiziționarea de stingătoare de incendiu multifuncționale ABC este cea mai bună metodă pentru a vă asigura că sunteți gata să stingeți cele mai tipice clasificări de incendiu.

  • Stingătoarele portabile vor avea evaluări de dimensiune care, în funcție de cât de mari sunt, vor indica o capacitate mai mare de stingere a incendiilor.
  • Poziționarea și locația fiecărui stingător de incendiu sunt esențiale pentru stoparea răspândirii incendiilor comune în stadiile lor incipiente.

Este esențial să fiți conștienți de recomandările legislației în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor pentru plasare și poziție pe baza diferitelor clase de pericole de incendiu.

Echipamentele de stingere incendii asigură siguranța familiilor

Amplasarea și tipul potrivit de stingătoare de incendiu sunt cruciale pentru pericolul potrivit. Stingătoarele portabile trebuie amplasate astfel încât să fie ușor accesibile și pregătite în caz de incendiu. Prin urmare:

  • Stingătoarele portabile ar trebui amplasate în apropierea căilor de deplasare, astfel încât să fie accesibile în caz de incendiu.
  • Vizibilitatea este o altă condiție prealabilă. Stingătoarele trebuie să fie ușor accesibile. Dacă acest lucru nu este posibil, ar trebui să fie montate semne de siguranță pentru a arăta unde se află stingătorul de incendiu.
  • Este recomandat să aveți un detector de incendiu în casă, chiar dacă nu este impus de lege.

RSGE are plăcerea să ofere proprietarilor de case echipamentele necesare de securitate la incendiu pentru a asigura siguranța familiilor din întreaga țară.

Standarde SSM precise pentru amplasarea stingătoarelor de incendiu

Extinctoare portabile

Extinctoare portabile

Deși este esențial să potriviți tipul de stingător de incendiu cu pericolul potrivit pentru a asigura siguranța clădirilor și a angajaților, acesta este doar primul pas într-un proces mai lung.

Proprietarii de clădiri trebuie să colaboreze cu o firmă de încredere pentru prevenirea unui incendiu și protecția vieții pentru a achiziționa numărul necesar de stingătoare de incendiu.

Acestea vor fi alese pentru o anumită clădire într-o manieră acceptabilă și precisă. Clădirile vor rămâne conforme dacă lucrează cu un furnizor de servicii de siguranță împotriva incendiilor și a vieții cum este RSGE.

Un furnizor de încredere de servicii PSI poate crea o soluție de protecție personalizată care să asigure conformitatea cu reglementările și siguranța instalațiilor și a personalului.

Alegeți un furnizor de servicii de siguranță împotriva incendiilor și a vieții

Informațiile despre dimensiunea clădirii și nivelul pericolului de incendiu vor fi combinate cu amplasarea și poziția stingătoarelor de incendiu.

Proprietarii de clădiri ar trebui să fie conștienți de categoriile fundamentale de evaluări pentru stingătoarele portabile dacă doresc să fie mai bine echipați.

Evaluările efectuate de inspectorii RSGE sunt cruciale pentru a decide:

-câte stingătoare sunt necesare și cât de departe ar trebui să fie unul de celălalt;

-dimensiunea clădirii, tipul de stingător și locațiile oricăror riscuri potențiale.

Pentru a atinge conformitatea cu legea, profesioniștii noștri vor lucra îndeaproape cu întreprinderile pentru a respecta cu încredere standardele și reglementările locale și cerințele legislației SSM.

Pentru a intra în contact cu noi, solicitați oferta de servicii SSM/PSI/SU accesibilă pe site-ul RSGE!