aprilie 15, 2022

4 sfaturi importante oferite de protectia muncii Bucuresti

Protecția muncii București
Protectia muncii Bucuresti prezinta un set de actiuni si masuri pentru prevenirea riscurilor profesionale, protejarea sanatatii si securitatii lucratorilor si eliminarea factorilor de risc si a vatamarilor prin notificare, consultare, instruire si protectia lucratorilor si a reprezentantilor acestora.

In Romania, masurile de securitate si sanatate in munca implementate de Protectia muncii Bucuresti sunt guvernate de Legea privind protectia muncii si normele de aplicare a acesteia, reglementarile privind securitatea si sanatatea in munca si directivele specifice de SSM.

Toate companiile sunt obligate sa asigure angajatilor lor conditiile necesare prevazute de Legea Protectiei Muncii. Daca firma nu detine toate documentele necesare si angajatii nu au primit pregatire specifica pentru activitatile pe care le desfasoara, angajatorul risca sa fie amendat.

Serviciile Protectia muncii Bucuresti pot fi efectuate in cadrul societatii de catre angajati atestati sau de catre servicii externe de protectie a muncii autorizate de inspectoratul regional de munca precum echipa RSGE  ce ofera servicii de protectia muncii Bucuresti.

1. Cu ce se ocupa RSGE din punctul de vedere al protectiei muncii Bucuresti?

RSGE ofera serviciile externe ale Protectia muncii Bucuresti in domeniile securitatii si sanatatii in munca (SSM) si urgente (PSI/SU), organizeaza activitati de protectie a muncii si ofera consultanta in cadrul companiilor contractate.

Elaboram strategii pentru fiecare domeniu de activitate si ajutam companiile:

  • sa evite accidentele la locul de munca;
  • sa ramana organizati din toate unghiurile sub controlul ITM si IGSU ;
  • sa creasca productivitatea angajatilor.

La RSGE, analizam obiectivele specifice ale afacerii dumneavoastra si va demonstram creativitatea, entuziasmul si atentia la detalii pentru a crea un mediu de lucru favorabil si pentru a indeplini toate cerintele legale.

2. De ce sa alegi RSGE servicii protectia muncii Bucuresti

Stim cum sa navigam in mediul social de astazi atat de divers incat este din ce in ce mai dificil sa atragem si sa mentinem atentia.

De aceea, companiile au nevoie de un partener de comunicare care sa-si inteleaga afacerea si sa demonstreze ingeniozitatea, expertiza si instrumentele necesare pentru a castiga increderea angajatilor. RSGE stie ce sa spuna si cum sa spuna, fie ca construieste o companie de la zero, fie ca mijloceste o situatie de criza.

Atingerea productivitatii maxime a angajatilor si evitarea accidentelor la locul de munca este formula fundamentala pentru succesul unei companii. Angajatorii au responsabilitatea de a oferi lucratorilor cel mai sigur mediu de lucru posibil.

Pe deoparte, vorbim despre limitarea posibilitatii ca lucratorii sa fie raniti fizic de masini sau de contactul cu substante. De asemenea, este important ca angajatorii sa limiteze cat mai mult posibil impactul temperaturilor extreme la locul de munca asupra lucratorilor.

3. Stresul la locul de munca – un inamic periculos

Desi nu toata lumea este deacord cu acest lucru, stresul este unul dintre factorii cei mai periculosi la locul de munca.

Protectia muncii Bucuresti constata ca tot mai multa lume sufera din cauza stresului, iar acest lucru poate duce la accidente de munca grave din cauza neatentiei sau a grabei. In momentul de fata se discuta la nivelul Uniunii Europene tot felul de norme specifice pentru combaterea stresului.

4. Importanta utilizarii echipamentului individual de protectie SSM la locul de munca

Echipamentul de protectie este potrivit pentru zonele in care poate fi prezent un anumit risc. Rolul echipamentului de protectie este de a proteja lucratorii de situatiile periculoase care pot aparea la locul de munca si care nu pot fi evitate prin alte mijloace.

Utilizarea corecta a echipamentelor ajuta la asigurarea unor conditii optime de lucru. Echipamentul de protectie este necesar in toate zonele: pe santier, in spalatorii auto, vulcanizare, in fabrici, si in alte zone in care poate exista risc de accidente.

Echipa RSGE iti sta la dispozitie cu mai multe detalii legate de protectia muncii, dar si alte domenii precum PSI, Medicina muncii, RSVTI, etc. Nu ezita sa ne contactezi.