ianuarie 30, 2023

Mănușile de iarnă potrivite pentru activități reci și umede

Mănușile de iarnă trebuie alese de muncitori astfel încât să fie potrivite pentru activitățile reci și umede. Purtarea unei mănuși greșite în medii reci și dure poate avea consecințe grave.

În comparație cu profesioniștii din birouri care lucrează în interior, cei care lucrează în aer liber în condiții de frig și umezeală se confruntă cu provocări suplimentare.

Mănușile de iarnă protejează împotriva degerăturilor și a hipotermiei

Vremea de iarnă prezintă provocări pentru lucrătorii în aer liber sub formă de aer rece, vânturi puternice, zăpadă, lapoviță, ploaie și gheață, iar mănușile de iarnă le pot ușura sarcinile de lucru.

Furtunile grele de gheață și alte condiții meteorologice nefavorabile trebuie suportate, de exemplu, de lucrători pentru a repara rețeaua electrică.

Șoferii de camioane și operatorii de pluguri de zăpadă sunt primii care intervin și care înfruntă vremea periculoasă pentru a curăța drumurile și a face aprovizionările cu mâncare și băutură, pentru a ne ține în siguranță.

În situații reci și grele, purtarea mănușii incorecte poate fi dăunătoare și poate reduce productivitatea și satisfacția muncii. Degerăturile sau hipotermia pot deteriora mâinile și degetele în câteva minute.

Iarna, muncitorii în aer liber își asumă riscuri pentru siguranța oamenilor

mănuși rezistente

mănuși rezistente

Profesioniștii în siguranță ai RSGE furnizează EIP de înaltă calitate, mai ales când vine vorba de a alege mănușile de iarnă de înaltă performanță, pentru a menține angajații uscați și confortabili.

Pentru ca profesioniștii în siguranță să potrivească mănușile de iarnă cu aplicația de vreme rece, aceștia analizează o serie de întrebări și considerații.

De asemenea, oferă detalii despre evaluarea de performanță, care constată cât de bine poate rezista o mănușă de iarnă atât la apă, cât și la frig.

Luarea unor decizii mai bune privind mănușile de iarnă va rezulta din cunoașterea mai multor detalii despre acest standard.

Înainte de a recomanda mănușile de iarnă, profesioniștii în siguranță iau în considerare câteva probleme cruciale.

Nevoile angajaților ghidează specialiștii în SSM către mănușile potrivite activităților

Specialiștii în securitate și sănătate în muncă ai RSGE vor știi să facă recomandări despre mănușile potrivite activităților dacă află:

  • Ce condiții tipice de vreme rece întâmpină frecvent echipajul dumneavoastră.
  • Dacă temperaturile sunt în medie reci sau trec de limita înghețului.

Calcularea greutății izolației mănușii va fi mai ușoară prin cunoașterea intervalelor comune de temperatură și de răcire a vântului.

  • Dacă de obicei plouă sau ninge sau este nevoie de mănuși pentru a lucra cu apă, gheață, alimente în frigider sau alte medii umede sau cu noroi, atunci sunt necesare mănușile de iarnă impermeabile.
  • Care este nivelul de activitate al lucrătorului. Nivelurile mai ridicate de activitate necesită mai puțină izolație, în timp ce nivelurile de activitate mai scăzute necesită un strat de izolație mai mare.

Riscurile profesionale decid pentru alegerea mănușilor de iarnă

mănușile potrivite activităților

mănușile potrivite activităților

O potrivire bună a mănușilor este esențială pentru mâinile angajatului, mai ales dacă mănușa va fi folosită o perioadă îndelungată.

Ce funcționalități suplimentare necesită activitatea în compania dumneavoastră este o altă metodă de selecție pentru mănușile de iarnă. De aceea:

  • Este nevoie de palme puternice pentru îndeplinirea sarcinilor?
  • Este nevoie de vizibilitate ridicată pentru a menține mâinile angajaților vizibile în condiții de lumină scăzută și pe timp de noapte?
  • Ce alte riscuri profesionale există în afară de stresul la frig?
  • Mâinile trebuie protejate de tăieturi și abraziuni?
  • Aveți nevoie de mănuși rezistente la flacără sau la impact?

Trebuie să alegeți o mănușă de iarnă care să îndeplinească toate cerințele angajaților în aer liber dacă există diferite riscuri prezente în activitatea lor.

Mănuși de probă de la furnizorul de echipamente de siguranță

Dacă angajatul trebuie să ridice bucăți sau componente mici, trebuie utilizată o fibră de grosime înaltă la proiectarea mănușii. Rețineți că dexteritatea va crește pe măsură ce crește ecartamentul mănușii.

Recomandarea RSGE este să luați mănuși de probă de la furnizorul de echipamente de siguranță înainte de a face o achiziție și încurajați-vă angajații să le testeze. Acest lucru promovează acceptarea angajaților.

Pentru a vă asigura că vă puteți echipa corect lucrătorii, asigurați-vă că mănușile sunt disponibile într-o gamă largă de mărimi.

Oferiți angajaților mănușile de iarnă potrivite pentru a le îmbunătăți starea de spirit și moralul, alegând din colecția oferită de magazinul nostru cu profil SSM!